Αναγκαία ηγετική αλλαγή στο ΠΑΣΟΚ από τον Παύλο Γερουλάνο

Αναγκαία ηγετική αλλαγή στο ΠΑΣΟΚ από τον Παύλο Γερουλάνο

Ο Παύλος Γερουλάνος στο OPEN / video capture

«Χρειάζεται αλλαγή ηγεσίας. Κι αυτό μπορεί να γίνει μόνο με μένα» δήλωσε ο Παύλος Γερουλάνος, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού OPEN. Έριξε το γάντι στον Νίκο Ανδρουλάκη, δηλώνοντας στην Εύα Αντωνοπούλου: «Ξέρει ότι μόνο εγώ μπορώ να φέρω αλλαγή ηγεσίας στον δεύτερο γύρο κι ότι, αν περάσω, η θέση του θα είναι δύσκολη. Ξέρει ότι είμαι ο μόνος που μπορώ να τον κερδίσω, γι’ αυτό μου επιτίθεται».

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις της κ. Διαμαντοπούλου σχετικά με την πολιτική του καριέρα, ο κ. Γερουλάνος υπογράμμισε πως «η κ. Διαμαντοπούλου δεν έχει διαβάσει την πολιτική μου διαδρομή». Επισήμανε την ανάγκη για έμπνευση στους ψηφοφόρους, προκειμένου να επιστρέψουν στις κάλπες και αναφέρθηκε στην ανάγκη για αλλαγές στο κόμμα για την επίτευξη του στόχου αυτού. «Πρέπει να συνδεθούμε και πάλι με την κοινωνία», συμπλήρωσε, υπογραμμίζοντας τη σημασία ενός ηγετικού σχήματος που θα εμπνέει εμπιστοσύνη.

Όσον αφορά το προφίλ του επόμενου προεδρεύοντος του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Γερουλάνος τόνισε ότι «ο επόμενος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ πρέπει να είναι βουλευτής». Σημείωσε ότι οι μάχες δίνονται στη Βουλή και εκεί κρίνεται εάν μπορείς να σταθείς απέναντι στον πρωθυπουργό. «Είναι δύσκολο να ηγηθείς ενός κόμματος όταν δεν είσαι μέσα στη Βουλή», δήλωσε.

Αναφορικά με την υποψηφιότητά του, ο Γερουλάνος τόνισε ότι αυτή μπορεί να διευρύνει το κόμμα και να φέρει πίσω τους ψηφοφόρους που το έχουν εγκαταλείψει. Σημείωσε επίσης ότι «οι πιθανότητες διακυβέρνησης από το ΠΑΣΟΚ μειώνονται αν απομακρυνθεί από το πολιτικό κέντρο». Τέλος, υπογράμμισε ξανά τη σημασία της παρουσίας στη Βουλή για την αποτελεσματική ηγεσία ενός κόμματος.

Πηγή: ethnos.gr

More From Author

Εσωκομματική Κόντρα στο ΠΑΣΟΚ και Διχασμός στον ΣΥΡΙΖΑ

Εσωκομματική Κόντρα στο ΠΑΣΟΚ και Διχασμός στον ΣΥΡΙΖΑ

Η Δίκη της Νυρεμβέργης και οι Ξεχασμένες Πτυχές της Ιστορίας

Η Δίκη της Νυρεμβέργης και οι Ξεχασμένες Πτυχές της Ιστορίας