Νέα άφιξη στο Θησείο προτείνει παραδοσιακή ελληνική κουζίνα μέσω του PALEOS, ενός εστιατορίου που εστιάζει στην αναβίωση αυθεντικών συνταγών από τις παλιές εποχές, χωρίς περιττές πολυπλοκότητες. Το μενού φέρνει στον επισκέπτη την εμπειρία του «Αληθινό ελληνικό φαγητό χωρίς φανφάρες», με προσεκτικά επιλεγμένα πιάτα που περιλαμβάνουν 10 κυρίως (μέγιστη τιμή €9,50) και 12 μεζέδες (€4,50).
Πίσω από το PALEOS βρίσκονται οι Άγγελος Δαμουλιάνος και Φωτεινή Παντζιά, οι οποίοι τιμούν την προπολεμική ταβέρνα του παππού του Άγγελου, Άντζουλου, στην Κεφαλλονιά. Σε έναν μεγάλο εξωτερικό χώρο αλλά και στη σάλα, οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν από τον δίσκο με τα μεζεκλίκια της ημέρας, ενώ ένα σκίτσο του Άντζουλου κοσμεί τον τοίχο, προσθέτοντας μια γλυκιά νότα νοσταλγίας.
Καθημερινά, τις Κυριακές από το μεσημέρι και τα απογεύματα, η ζωντανή μουσική ενισχύει την ατμόσφαιρα με κέφι, θυμίζοντας τη μαγευτική αίσθηση των παλιών ταβερνών. Το PALEOS εστιάζει στους ελληνικούς τόνους των μαγειρευτών πιάτων, όπως το μοσχαράκι κοκκινιστό, το αρνάκι κλέφτικο, τα σουτζουκάκια και ο μουσακάς, όλα ετοιμάζονται με παραδοσιακές συνταγές που έχουν διατηρηθεί μέσα στο χρόνο.
Πηγή: ethnos.gr