Σφοδρές Πολιτικές Αναταράξεις στον ΣΥΡΙΖΑ με Κεντρικό Παίκτη τον Στέφανο Κασσελάκη

Σφοδρές Πολιτικές Αναταράξεις στον ΣΥΡΙΖΑ με Κεντρικό Παίκτη τον Στέφανο Κασσελάκη

ΣΥΡΙΖΑ (EUROKINISSI)

Η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποιεί μια σημαντική συνεδρίαση εν μέσω έντονων αναταράξεων. Η σημερινή συνάντηση είναι η δεύτερη μέσα σε μόλις μία εβδομάδα, εστιάζοντας στο εξώδικο που έχει αποστείλει ο Στέφανος Κασσελάκης. Στη συνεδρίαση συμμετέχουν η Όλγα Γεροβασίλη, ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος και η Θεοδώρα Τζάκρη, ενώ απουσιάζει ο Παύλος Πολάκης.

Η Θεοδώρα Τζάκρη στράφηκε κατά στελεχών που δεν ανήκουν στην «ομάδα των 100», επισημαίνοντας ότι η ομάδα των οκτώ έχει επεκταθεί με νέα μέλη. Αυτό δείχνει την αύξηση των αντιστάσεων εντός του κόμματος απέναντι στον Στέφανο Κασσελάκη, τονίζοντας έτσι την εσωτερική ένταση που επικρατεί.

Από την άλλη πλευρά, η Όλγα Γεροβασίλη χαρακτήρισε τη δραστηριότητα του Κασσελάκη ως «διασπαστική κίνηση». Επισήμανε ότι δεν έχει αντιστραφεί το εξώδικο που έχει αποσταλεί και υποστήριξε ότι η συμπεριφορά του Κασσελάκη αναδεικνύει έλλειψη σεβασμού προς τις αποφάσεις του κόμματος. Αναφέρθηκε επίσης σε δηλώσεις του Κασσελάκη περί αλλαγής πολιτεύματος και ανέφερε ότι η μη τήρηση του πολιτεύματος μπορεί να έχει συνέπειες σε εθνικές εκλογές.

Ο Στέφανος Κασσελάκης, όμως, έχει ξεκαθαρίσει τη θέση του, δηλώνοντας ότι δεν σκοπεύει να αποσύρει το εξώδικο. Στη διάρκεια της συνεδρίασης στην Κουμουνδούρου, επισήμανε ότι οι παραλήπτες του εξωδίκου έχουν συμφωνήσει σε όλα του τα αιτήματα εκτός από εκείνο που αφορά τη διερεύνηση της διαρροής του πόθεν έσχες του. Επιβεβαίωσε ότι επιθυμεί έρευνα στα εσωτερικά όργανα του κόμματος.

Η σημερινή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας αναμένεται να προετοιμάσει εδάφη για τη μελλοντική συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής, με ενδιαφέρον να αναμένονται οι τοποθετήσεις στελεχών, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που εξετάζουν τη διαγραφή του Κασσελάκη. Πηγή: ethnos.gr

More From Author

Συναγερμός για ύποπτο όχημα στο κέντρο της Αθήνας

Συναγερμός για ύποπτο όχημα στο κέντρο της Αθήνας

Εξιχνίαση Επίθεσης σε Μαθητή στο Λύκειο Πρέβεζας με Συλλήψεις Ανήλικων και Κηδεμόνων

Εξιχνίαση Επίθεσης σε Μαθητή στο Λύκειο Πρέβεζας με Συλλήψεις Ανήλικων και Κηδεμόνων