Εξέλιξη και Προοπτικές του ΠΑΣΟΚ Μετά τις Εκλογές Ανδρουλάκης και Συμμαχίες για το Μέλλον

Εξέλιξη και Προοπτικές του ΠΑΣΟΚ Μετά τις Εκλογές Ανδρουλάκης και Συμμαχίες για το Μέλλον

ethnos.gr

Ο διευθύνων σύμβουλος της MRB, Δημήτρης Μαύρος, ανέλυσε τις πρόσφατες εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ κατά τη διάρκεια της εκπομπής “Ώρα Ελλάδος” στο OPEN. Σύμφωνα με τον κ. Μαύρο, ο χρόνος ήταν ο κατεξοχήν νικητής των εκλογών, καθώς οι υποψήφιοι αντάγωνίζονταν κυρίως με αυτόν για να επιτύχουν τους στόχους τους. Αναφέρθηκε στον κ. Δούκα, ο οποίος φάνηκε ότι χρειαζόταν περισσότερη εμπειρία για να ολοκληρώσει όσα είχε στο μυαλό του, ενώ οι πολιτικές δυσκολίες που αναγκαστικά αντιμετώπιζε θέλουν ακόμα περισσότερη καλλιέργεια.

Αναφορικά με τον Παύλο Γερουλάνο, ο Μαύρος τόνισε ότι αν βρισκόταν στον δεύτερο γύρο, θα είχε πιθανώς περισσότερες ευκαιρίες να πετύχει, καθώς υπήρχε δυναμική που προερχόταν από τους ψηφοφόρους. Όσον αφορά την Άννα Διαμαντοπούλου, παρατήρησε ότι το χρονικό της πλεονέκτημα λειτούργησε αρνητικά, καθώς οι προσδοκίες για αυτήν ήταν υψηλές και τελικά δεν κατάφερε να δώσει τη λάμψη που ανέμεναν οι ψηφοφόροι.

Ο κ. Μαύρος εξέφρασε την άποψη ότι το κύριο πρόβλημα του Νίκου Ανδρουλάκη ήταν η έλλειψη εξωστρέφειας. Το κοινό του ΠΑΣΟΚ αναζητούσε έναν ηγέτη ικανό να εμπνεύσει και να παράσχει μια εικόνα νίκης. Αν και ο Ανδρουλάκης προχώρησε σε βελτιώσεις, δεν κατάφερε να αποδώσει τις θέσεις του με σαφήνεια λόγω αυτής της έλλειψης.

Για την περαιτέρω ενίσχυση του ΠΑΣΟΚ στην Αττική, ο κ. Μαύρος υπογράμμισε την ανάγκη αξιοποίησης των Δούκα, Γερουλάνου και Διαμαντοπούλου. Ο Γερουλάνος και η Διαμαντοπούλου θα μπορούσαν να προσεγγίσουν την μεσοανώτερη τάξη με κεντροαριστερές καταβολές, ενώ ο Δούκας, που επιστρέφει στα καθήκοντά του ως δήμαρχος Αθηναίων, διαθέτει γνώσεις που μπορούν να βοηθήσουν στο ενεργειακό ζήτημα.

Καταληκτικά, ο κ. Μαύρος τόνισε πως το ΠΑΣΟΚ πρέπει να επεξεργαστεί τις λύσεις για τα προβλήματα που απασχολούν τον κόσμο και να επιδιώξει να τις επικοινωνήσει με αποτελεσματικότητα,νει δημιουργώντας τεκμηριωμένο λόγο αντί για απλές ατάκες που δεν προσφέρουν ουσία.

Πηγή: ethnos.gr

More From Author

Σταθερή Άνοδος στην Αγορά Εμπορικών Ακινήτων στην Ελλάδα

Σταθερή Άνοδος στην Αγορά Εμπορικών Ακινήτων στην Ελλάδα

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΑΠΟΖΙΜΙΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΝΑΞΟ

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΑΠΟΖΙΜΙΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΝΑΞΟ