Ενότητα και Πολιτικός Πολιτισμός: Οι Σημαντικές Προτεραιότητες για το ΠΑΣΟΚ σύμφωνα με τον Νίκο Ανδρουλάκη

Ενότητα και Πολιτικός Πολιτισμός: Οι Σημαντικές Προτεραιότητες για το ΠΑΣΟΚ σύμφωνα με τον Νίκο Ανδρουλάκη

Ο Νίκος Ανδρουλάκης στο OPEN

Μιλώντας στο OPEN και στην εκπομπή Ώρα Ελλάδος, ο Νίκος Ανδρουλάκης υπογράμμισε πως η επιτυχία του ΠΑΣΟΚ συνίσταται στην ενότητα και τον πολιτικό πολιτισμό. Ως πρόεδρος και υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος, δήλωσε ότι η συμμετοχή στο ντιμπέιτ τον αναδείκνυε νικητή και τόνισε την αναγκαιότητα ενός ελεύθερου δημόσιου διαλόγου στην πολιτική σκηνή. Ανέφερε, μάλιστα, ότι «μακάρι να είναι και πιο ελεύθερο στον δεύτερο γύρο» και εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι οι συμμετοχές στις εκλογές θα είναι περισσότερες σε σχέση με την προηγούμενη φορά.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επεσήμανε τη σημασία της συμμετοχής όλων των υποψηφίων στις μελλοντικές εθνικές εκλογές, προβάλλοντας τη θέση ότι δεν μπορεί κανείς να φιλοδοξεί για την προεδρία του κόμματος, αν πριν δεν επιθυμεί να γίνει βουλευτής του. Επανέλαβε πως η ενότητα είναι θεμελιώδους σημασίας όχι μόνο για το ΠΑΣΟΚ, αλλά και για την ίδια τη χώρα, προκειμένου να υπάρξει μια εναλλακτική πρόταση που θα μπορέσει να αντιπαρατεθεί στη Νέα Δημοκρατία.

Αναφερόμενος στις ανησυχίες του σχετικά με τη συνεχιζόμενη προσωπική απαξίωση που έχει βιώσει, υπογράμμισε πως έχει ζήσει έναν αγώνα ενάντια σε δύο παρακρατικές οργανώσεις στο διαδίκτυο που προέρχονται από τη Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ. «Εγώ είμαι ο μόνος πολιτικός που πήγε στη δικαιοσύνη με την υπόθεση των υποκλοπών», δήλωσε ο Ανδρουλάκης, αναφέροντας ότι παρ’ όλα αυτά, πολλές φορές βρέθηκε σε θέση απολογίας αντί να λάβει τη στήριξη που του άξιζε.

Ο Ανδρουλάκης ενέτεινε την κριτική του κατά της κυβέρνησης, υποστηρίζοντας ότι η Νέα Δημοκρατία εξυπηρετεί συγκεκριμένα συμφέροντα και ο Μητσοτάκης λειτουργεί ως τροχονόμος των πολιτικών εξελίξεων. Επίσης, εξέφρασε την ανησυχία του για την κατάσταση του ΕΣΥ, επισημαίνοντας την ανάγκη αναγέννησης του συστήματος υγείας.

«Η προσπάθεια που κάνω είναι να ενώνω και να ανανεώνω το ΠΑΣΟΚ», επεσήμανε, προσθέτοντας ότι η στρατηγική του θα παραμείνει ενωτική και κάθε συνεργασία που έχει ως στόχο να πλήξει τις κυβερνητικές επιλογές είναι ευπρόσδεκτη. Κλείνοντας, δήλωσε την πεποίθησή του ότι το ΠΑΣΟΚ μπορεί να γίνει κυβέρνηση, υπογραμμίζοντας την αξία μιας ολιστικής και επικοδομητικής πολιτικής στάσης.

Πηγή: ethnos.gr

More From Author

Επιβεβαίωση Σοβαρής Κατάστασης Υγείας της Μαρινέλλας Μετά την Κατάρρευση στη Σκηνή

Επιβεβαίωση Σοβαρής Κατάστασης Υγείας της Μαρινέλλας Μετά την Κατάρρευση στη Σκηνή

Η μεγαλύτερη ναυτική τραγωδία στην ιστορία της Ελλάδας και οι άμεσες συνέπειές της

Η μεγαλύτερη ναυτική τραγωδία στην ιστορία της Ελλάδας και οι άμεσες συνέπειές της