Αιχμές Δούκα κατά Ανδρουλάκη για την ακύρωση του ντιμπέιτ στο ΠΑΣΟΚ

Αιχμές Δούκα κατά Ανδρουλάκη για την ακύρωση του ντιμπέιτ στο ΠΑΣΟΚ

Χάρης Δούκας/Eurokinissi

Αιχμές κατά του Νίκου Ανδρουλάκη καταθέτει ο Χάρης Δούκας με ανάρτησή του, σχολιάζοντας την απόφαση για ματαίωση της τηλεμαχίας ενόψει του δεύτερου γύρου εκλογών στο ΠΑΣΟΚ. Ο κ. Δούκας υποστηρίζει ότι ο Ανδρουλάκης «δεν επιθυμεί τον δημοκρατικό διάλογο» και τον κατηγορεί ότι «δεν τιμά τις δημόσιες δεσμεύσεις του».

Αναφερόμενος στη διαδικασία, ο Χάρης Δούκας σημειώνει: «Ο κ. Ανδρουλάκης δε θέλει το debate. Μετά από δύο μέρες διαπραγματεύσεων, οι οποίες φαίνεται ότι ήταν προσχηματικές από την πλευρά του, το επιτελείο του ανακοίνωσε ότι δεν κατέστη δυνατόν να πραγματοποιηθεί η τηλεμαχία. Η πρότασή μας ήταν ξεκάθαρη: Debate οποιαδήποτε ώρα και μέρα. Όσον αφορά τις δικαιολογίες για το Δημοτικό Συμβούλιο στην Αθήνα, να θυμίσουμε ότι ο ίδιος είχε προγραμματίσει προεκλογική ομιλία σήμερα στον Πύργο».

Από την πλευρά του, το επιτελείο του Νίκου Ανδρουλάκη διευκρίνισε μέσω διαρροής ότι, δεδομένων των υποχρεώσεων του Δημοτικού Συμβουλίου της Αθήνας, οι διαθέσιμες ημερομηνίες για τη διεξαγωγή της τηλεμαχίας ήταν η Πέμπτη ή η Παρασκευή. Επισημαίνουν ότι προσπάθησαν να επαναπρογραμματίσουν άλλη ημερομηνία για τη μεγάλη συγκέντρωσή τους στη Θεσσαλονίκη, καθώς δεν είχε προηγηθεί κομματική εκδήλωση στον πρώτο γύρο εκλογών, αλλά κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό.

«Το ντιμπέιτ πρέπει να μην αντιστρέψει τις πολύ καλές εντυπώσεις που άφησε η προηγούμενη τηλεοπτική συζήτηση μεταξύ των υποψηφίων και να είναι πολιτικά προωθητική, διασφαλίζοντας το μεγαλύτερο δυνατό ακροατήριο και επιδραστικότητα. Αυτές οι προϋποθέσεις δεν πληρούνται αν η τηλεμαχία πραγματοποιηθεί σε ζώνη χαμηλής τηλεθέασης ή απέναντι από ποδοσφαιρικό αγώνα», ανέφεραν οι συνεργάτες του Ανδρουλάκη και πρόσθεσαν: «Η πρόταση για διεξαγωγή ντιμπέιτ το Σάββατο ή ανήμερα των εκλογών είναι εντελώς προσχηματική και δεν ενισχύει το κύρος της όλης διαδικασίας».

Πηγή: ethnos.gr

More From Author

Συμπλοκή ανηλίκων στο Γαλάτσι με έναν τραυματία σε νοσοκομείο

Συμπλοκή ανηλίκων στο Γαλάτσι με έναν τραυματία σε νοσοκομείο

«Η πρώτη κοινή συνέντευξη του Παντελή Τουτουντζή και του Νάσου Τσιβγούλη μετά τον γάμο τους»

«Η πρώτη κοινή συνέντευξη του Παντελή Τουτουντζή και του Νάσου Τσιβγούλη μετά τον γάμο τους»