Η Μαρινέλλα δίνει μάχη για τη ζωή της μετά την κατάρρευση της στο Ηρώδειο

Η Μαρινέλλα δίνει μάχη για τη ζωή της μετά την κατάρρευση της στο Ηρώδειο

Μαρινέλλα / NDP

Καλύτερα νέα έρχονται για την εμβληματική τραγουδίστρια Μαρινέλλα, η οποία κατέρρευσε το βράδυ της Τετάρτης κατά τη διάρκεια της συναυλίας της στο Ηρώδειο. Η τραγουδίστρια υπέστη αιμορραγικό εγκεφαλικό και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Υγεία» σε κλινικά σταθερή αλλά κρίσιμη κατάσταση.

Σύμφωνα με πρόσφατες πληροφορίες, η Μαρινέλλα έχει καταφέρει να περάσει το πρώτο επικίνδυνο 24ωρο και έχει κάποια επαφή με το περιβάλλον. Παρόλο που είναι νοσηλευόμενη στη ΜΕΘ, δεν είναι διασωληνωμένη και δείχνει να ανταποκρίνεται στην φαρμακευτική αγωγή που λαμβάνει. Οι γιατροί ελπίζουν ότι το αιμάτωμα στον εγκέφαλό της θα υποχωρήσει και θα μπορέσει να αποφύγει το χειρουργείο.

Ο Νίκος Καπραβέλος, συντονιστής διευθυντής της Β’ ΜΕΘ Παπανικολάου, όπως ανέφερε σε δηλώσεις του, εκφράζει την πεποίθησή του ότι η Μαρινέλλα θα βγει νικήτρια από αυτή τη δύσκολη κατάσταση. Τόνισε ότι, παρά την ηλικία της, η τραγουδίστρια δείχνει σθένος και δύναμη στη μάχη που δίνει.

Εν τω μεταξύ, ένα κύμα συμπαράστασης έχει ξεσπάσει μέσω των social media, με καλλιτέχνες και πολλούς πολίτες να εκφράζουν την αγάπη και την υποστήριξή τους στην 86χρονη καλλιτέχνιδα, αναρτώντας παλαιότερες συγκλονιστικές ερμηνείες της.

Το περιστατικό συνέβη κατά την εκτέλεση του τρίτου τραγουδιού της συναυλίας της. Ενώ τραγουδούσε το “Εγώ και Εσύ”, αρχικά άρχισε να χάνει ανάσες, και στη συνέχεια σωριάστηκε. Οι υπεύθυνοι της συναυλίας έσπευσαν να την βοηθήσουν, αλλά η τραγουδίστρια είχε ήδη χάσει τις αισθήσεις της. Μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο για τις απαραίτητες εξετάσεις.

Η ανακοίνωση για τη διακοπή της συναυλίας ήρθε από την υπεύθυνη επικοινωνίας, που ενημέρωσε το κοινό ότι οι γιατροί απαιτούν περαιτέρω εξετάσεις και ότι η βραδιά θα αναβληθεί. Παρόλο που η ανακοίνωση προσπάθησε να καθησυχάσει τους παρευρισκόμενους, η ανησυχία ήταν διάχυτη, καθώς όλοι ήλπιζαν σε μια αξέχαστη βραδιά γεμάτη μελωδίες.

Πηγή: ethnos.gr

More From Author

Κίνδυνοι Κλιμάκωσης της Σύγκρουσης Ισραήλ και Χεζμπολάχ Εν μέσω Διεθνών Εκκλήσεων για Εκεχειρία

Κίνδυνοι Κλιμάκωσης της Σύγκρουσης Ισραήλ και Χεζμπολάχ Εν μέσω Διεθνών Εκκλήσεων για Εκεχειρία

Ανακοίνωση για την Απαλλαγή Τελών Κυκλοφορίας από την ΑΑΔΕ

Ανακοίνωση για την Απαλλαγή Τελών Κυκλοφορίας από την ΑΑΔΕ