Ο ρόλος της θυσίας και της επιτυχίας στη ζωή της Μαντούς

Ο ρόλος της θυσίας και της επιτυχίας στη ζωή της Μαντούς

Μαντώ (NDP Photos)

Η Μαντώ μοιράστηκε λεπτομέρειες για την προσωπική της ζωή αλλά και την καριέρα της σε πρόσφατη συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» του MEGA. Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στις θυσίες που έχει κάνει για να πραγματοποιήσει τα όνειρά της, δηλώνοντας ότι καθυστέρησε να γίνει μητέρα λόγω της αφοσίωσής της στην καριέρα. «Η θυσία που έχω κάνει για την καριέρα μου είναι ότι άργησα κάπως να κάνω παιδιά. Θα μπορούσα να έχω γίνει μητέρα είκοσι ετών. Προτίμησα να επικεντρωθώ και να αναπτυχθώ στην καριέρα μου για να μη το μετανιώσω αργότερα», τόνισε.

Η αγαπημένη καλλιτέχνιδα μοιράστηκε και αναμνήσεις από άλλες χώρες, όπως όταν τραγουδούσε στην Αυστραλία και κάποιοι θαυμαστές έσπαγαν πιάτα. «Οι πιο ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού ήταν όταν κάποιος μού έκοψε μια τούφα από τα μαλλιά μου. Επίσης, ένας θαυμαστής μου είχε κάνει τατουάζ το πρόσωπό μου. Αυτό είναι τιμητικό», ανέφερε.

Ονειρευόταν πάντα να κάνει καριέρα στην Αμερική, αλλά οι συνθήκες δεν την ευνόησαν. «Το τραγούδι μου “Where you are” το ηχογράφησα και το έδωσα στην Jessica Simpson. Τότε έμεινα έγκυος και προτίμησα να κάνω την οικογένειά μου», σημείωσε.

Σχετικά με την παρούσα κατάσταση της προσωπικής της ζωής, η Μαντώ αποκάλυψε ότι είναι “happily single” και τόνισε ότι «περνάω φάσεις που αποζητώ τη μοναξιά κι άλλες που δε το θέλω καθόλου». Επίσης, ανέφερε την άποψη που έχουν τα παιδιά της για τους συντρόφους της: «Αν τα παιδιά μου δεν συμπαθούν κάποιο σύντροφό μου, θα πρέπει να μου πουν τον λόγο κι εγώ θα σεβαστώ την άποψή τους. Αυτή τη στιγμή δε με απασχολεί ο γάμος αλλά στη ζωή ποτέ μη λες ποτέ».

Πηγή: ethnos.gr

More From Author

«Η Σειρά 17 Κλωστές Αναβιώνει Μεγάλες Ιστορικές Στιγμές»

«Η Σειρά 17 Κλωστές Αναβιώνει Μεγάλες Ιστορικές Στιγμές»

Οδύνη και Μετανιωμένες Σκέψεις του Οδηγού μετά το Θανατηφόρο Τροχαίο του Γιατρού

Οδύνη και Μετανιωμένες Σκέψεις του Οδηγού μετά το Θανατηφόρο Τροχαίο του Γιατρού