Ο Έλτον Τζον Ανοίγει την Καρδιά του για τη Θνητότητα και τη Δημιουργική του Κληρονομιά

Ο Έλτον Τζον Ανοίγει την Καρδιά του για τη Θνητότητα και τη Δημιουργική του Κληρονομιά

Έλτον Τζον (Copyright: AP Photo/Kevin Wolf)

Ο Έλτον Τζον, ένας από τους πιο εμβληματικούς καλλιτέχνες της μουσικής σκηνής, προσεγγίζει το θέμα της θνητότητας με ειλικρίνεια στο νέο του ντοκιμαντέρ «Never Too Late». Στα 77 του χρόνια, εκφράζει την ανησυχία του για τη διάρκεια της ζωής του, καθώς η ηλικία και τα πρόσφατα προβλήματα υγείας εντείνουν τις σκέψεις του γύρω από τη ζωή και το θάνατο. Η πτώση του στο σπίτι του στη Νότια Γαλλία το 2021, που είχε ως αποτέλεσμα την αναβολή της αποχαιρετιστήριας περιοδείας του, υπήρξε ένα καθοριστικό σημείο στη ζωή του.

Στο ντοκιμαντέρ, ο Έλτον Τζον βρίσκεται στο καμαρίνι του, έτοιμος για μία από τις τελευταίες του εμφανίσεις. Εξετάζοντας τα προσωπικά του αντικείμενα, αναφωνεί: «Αναρωτιέμαι τι θα συμβεί σε όλα αυτά τα πράγματα όταν τελειώσω. Αυτή είναι η τελευταία περίοδος της ζωής μου. Δεν ξέρω πόσος χρόνος μου έχει απομείνει. Το σκέφτεσαι αυτό περισσότερο όταν φτάνεις στην ηλικία μου». Αυτές οι σκέψεις αποκαλύπτουν έναν καλλιτέχνη που, παρά τις αμέτρητες επιτυχίες του, αναζητά πιο βαθιά νοήματα στη ζωή.

Ο Έλτον Τζον δηλώνει επίσης ότι, παρόλο που δεν σκοπεύει να εγκαταλείψει τη δουλειά του μετά το τέλος της περιοδείας, αναγνωρίζει την επιβάρυνση των συνεχών ταξιδιών. «Δεν χρειάζεται να δουλέψω μετά από αυτό», επισημαίνει. «Θα συνεχίσω να κάνω δίσκους και να οργανώνω ραδιοφωνικές εκπομπές, αλλά τα ταξίδια με κουράζουν πολύ». Οι δηλώσεις του αντανακλούν την κούραση και την επιμονή ενός καλλιτέχνη που έχει αφιερώσει τη ζωή του στη μουσική τέχνη.

Το ντοκιμαντέρ, που είναι διαθέσιμο στο Disney+, εξερευνά τα 50 χρόνια καριέρας του Έλτον Τζον, προσφέροντας σπάνιο υλικό που δεν είχε προηγουμένως κυκλοφορήσει. Από ηχογραφήσεις της σημαντικής του συνέντευξης στο Rolling Stone μέχρι το διάσημο ντουέτο του με τον John Lennon, η ταινία παρέχει μια μοναδική ματιά στις προσωπικές και καλλιτεχνικές του διαδρομές. Μέσα από αφηγήσεις που καλύπτουν τις κορυφές της καριέρας του και τις προκλήσεις που συνάντησε με τον εθισμό, ο Έλτον Τζον προσκαλεί το κοινό να τον ανακαλύψει πέρα από τις λάμψεις της σκηνής.

Η νέα ταινία του Έλτον Τζον έχει ήδη σημάνει επιτυχία, καθιστώντας τον σύμβολο της επιμονής και του ταλέντου, με ένα ανεξίτηλο στίγμα στη μουσική ιστορία που συνεχίζει να εμπνέει πολλές γενιές.
Πηγή: ethnos.gr

More From Author

Η Κάμαλα Χάρις Δημοσιοποιεί τον Ιατρικό της Φάκελο για να Αντιπαρατεθεί με τον Ντόναλντ Τραμπ

Η Κάμαλα Χάρις Δημοσιοποιεί τον Ιατρικό της Φάκελο για να Αντιπαρατεθεί με τον Ντόναλντ Τραμπ

Τίτλος: Εντάσεις και προτάσεις αποκλεισμού κατά του Στέφανου Κασσελάκη στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ

Τίτλος: Εντάσεις και προτάσεις αποκλεισμού κατά του Στέφανου Κασσελάκη στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ