Φόρος Τιμής στον Λίαμ Πέιν από τη Μουσική Βιομηχανία Παγκοσμίως

Φόρος Τιμής στον Λίαμ Πέιν από τη Μουσική Βιομηχανία Παγκοσμίως

Λίαμ Πέιν (AP)

Εκπρόσωποι από τη μουσική βιομηχανία και τον κόσμο του θεάματος εκφράζουν τη θλίψη τους για την απώλεια του Λίαμ Πέιν, πρώην μέλους των One Direction, ο οποίος πέθανε σε ηλικία 31 ετών. Ο Λίαμ Πέιν έφυγε από τη ζωή ύστερα από πτώση από το μπαλκόνι ξενοδοχείου του στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής.

Το τηλεοπτικό δίκτυο MTV ήταν από τα πρώτα που αντέτειναν τα συλλυπητήριά του, δηλώνοντας: «Με βαθιά λύπη πληροφορηθήκαμε τον τραγικό θάνατο του Λίαμ Πέιν σήμερα. Οι καρδιές μας είναι με την οικογένειά του, τους φίλους του και τους θαυμαστές του». Οι παραγωγοί του X-Factor, από όπου αναδείχθηκε ο Λίαμ, δήλωσαν πως είναι «συντετριμμένοι» και τόνισαν την κληρονομιά που άφησε στη μουσική βιομηχανία.

Η αντίδραση των θαυμαστών ήταν άμεση, καθώς συγκεντρώθηκαν έξω από το ξενοδοχείο, ανάβοντας κεριά στη μνήμη του. Μια θαυμάστριά του, η Μαρτίνα Μπελαούστγκι, μοιράστηκε την αγάπη της για τη μουσική του, σημειώνοντας πώς τον είχε ακούσει να τραγουδάει και να χορεύει σε πρόσφατη συναυλία του Νάιλ Χόραν.

Ο Ρόνι Γουντ από τους Rolling Stones εξέφρασε τη θλίψη του για την απώλεια και την ευχαρίστησή του που συνεργάστηκε μαζί του. Ο Αμερικανός τραγουδιστής Τσάρλι Πουθ δημοσίευσε μια αναμνηστική φωτογραφία και τόνισε πόσο σοκαρισμένος είναι από την είδηση.

Αρκετοί καλλιτέχνες, όπως οι Backstreet Boys και οι Jedward, εξέφρασαν τη θλίψη τους μέσω ανακοινώσεων σε social media, ενώ ο Λίαμ Γκάλαχερ προέτρεψε για εκτίμηση της ζωής, υπενθυμίζοντας την αξία της.

Αυτή η τραγική είδηση προκαλεί θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο και τους θαυμαστές, οι οποίοι συνδέθηκαν με τον Λίαμ Πέιν μέσα από τη μουσική του και το πέρασμά του από το X-Factor. Πολύτιμες είναι οι αναμνήσεις που άφησε πίσω του και ο ισχυρός αντίκτυπος που είχε στη ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων.

Πηγή: ethnos.gr

More From Author

Τροχαίο ατύχημα στη λεωφόρο Βουλιαγμένης με σοβαρούς τραυματισμούς

Τροχαίο ατύχημα στη λεωφόρο Βουλιαγμένης με σοβαρούς τραυματισμούς

Απώλεια της Βάσως Παπανδρέου Μια Σημαντική Πολιτική Προσωπικότητα

Απώλεια της Βάσως Παπανδρέου Μια Σημαντική Πολιτική Προσωπικότητα