Πατέρας κατηγορείται για ασέλγεια στις ανήλικες κόρες του σε ένα σοκαριστικό περιστατικό

Πατέρας κατηγορείται για ασέλγεια στις ανήλικες κόρες του σε ένα σοκαριστικό περιστατικό

Ένα κορίτσι που κλαίει (Pixabay)

Σοκ έχει προκαλέσει μια νέα καταγγελία για ασέλγεια, που αφορά έναν πατέρα και τις δύο ανήλικες κόρες του. Η μητέρα έκανε την καταγγελία στην αστυνομία μετά την αποκάλυψη από τη μεγαλύτερη κόρη της για τις φρικτές ενέργειες του πατέρα τους, καθώς και αφού η μικρότερη αδερφή της αποκάλυψε ότι είχε υποστεί παρενόχληση. Η οικογένεια ζούσε σε ένα μεγάλο νησί, όπου ο πατέρας διατηρούσε κτηνοτροφική μονάδα και εργαζόταν σε τοπικό σουπερμάρκετ, ενώ η μητέρα είχε εποχιακή δουλειά.

Η δικηγόρος Μαρία Καρλή ανέφερε για την υπόθεση: «Η σεξουαλική κακοποίηση είναι μια σοβαρή υπόθεση, κυρίως όταν αφορά δύο ανήλικα κορίτσια, και η ψυχική τους κακοποίηση είναι επίσης αδήριτη». Ο πατέρας φέρεται να διέπραξε τις πράξεις του από την τρίτη δημοτικού μέχρι την πέμπτη δημοτικού για τη μεγαλύτερη κόρη και από τότε μέχρι την πρόσφατη καταγγελία για τη μικρότερη.

Τα περιστατικά συνέβησαν την Πέμπτη, γεγονός που οδήγησε τα κορίτσια να αποκαλύψουν όλα στη μητέρα τους. Ο πατέρας, αφού προτροπήθηκε από τη μητέρα, προσήλθε στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, όπου ομολόγησε τις πράξεις του, αλλά παρέλειψε το μέγεθος αυτών. Αυτή τη στιγμή κυκλοφορεί ελεύθερος, καθώς το αυτόφωρο είχε λήξει. Τα κορίτσια είναι πλέον με τη μητέρα τους και έχουν απομακρυνθεί από το νησί.

Η μητέρα, μιλώντας στο MEGA, αναφέρθηκε στις υποψίες της: «Δεν είχα αντιληφθεί κάτι. Το πρώτο που άκουσα ήταν από την 15χρονη κόρη μου, όταν ήρθαν στο σπίτι ταραγμένες. Μου είπε ότι ο μπαμπάς της είχε ασελγήσει πάνω της, και μάλιστα πολλές φορές». Αποκάλυψε επίσης ότι η μεγαλύτερη κόρη είχε προειδοποιήσει τη μικρότερη να μιλήσει αν ποτέ αισθανθεί άσχημα για την συμπεριφορά του πατέρα τους.

Καθώς η μητέρα αντελήφθη την κατάσταση, αντιμετώπισε τον πατέρα: «Αρχικά, αρνήθηκε τα πάντα και είπε ότι δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο στα παιδιά του». Αφού τα κορίτσια εξετάστηκαν, η μητέρα δήλωσε ότι υπεύθυνος πρέπει να τιμωρηθεί για την κακοποίηση που υπέστησαν τα παιδιά της και οι συνέπειες που είχε αυτό στην οικογένεια.

Πηγή: ethnos.gr

More From Author

Επίθεση από 17χρονο γιο σε βάρος της μητέρας του στην Κρήτη

Επίθεση από 17χρονο γιο σε βάρος της μητέρας του στην Κρήτη

Φωτιά στην Ξηροκάμπι Αρκαδίας Η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής για την κατάσβεση της παρτίδας

Φωτιά στην Ξηροκάμπι Αρκαδίας Η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής για την κατάσβεση της παρτίδας