Όραμα και Παράδοση Στον Αγώνα Τριάθλου Στον Μαραθώνα

Όραμα και Παράδοση Στον Αγώνα Τριάθλου Στον Μαραθώνα

Ο Μαραθώνας υποδέχεται το κορυφαίο τρίαθλο ΔΕΗ IRONMAN® 70.3® Marathon, Greece (gallery)

Η ιστορική γη του Μαραθώνα ετοιμάζεται να φιλοξενήσει την κορυφαία τριαθλητική διοργάνωση ΔΕΗ IRONMAN® 70.3® Marathon, Greece, για πέμπτη φορά, από 18 έως 20 Οκτωβρίου. Στον Δήμο Μαραθώνα, όπου ιστορικά διεξάγεται ο Μαραθώνιος, αναμένονται περισσότεροι από 6.000 αθλητές και επισκέπτες από 60 χώρες, που θα συμμετάσχουν σε έναν αγώνα που προάγει την ενότητα και τον αλληλοσεβασμό.

Η ανακοινωθείσα συμμετοχή των 1.600 αθλητών και οι προσκεκλημένοι από τη διεθνή κοινότητα θα αναδείξουν τη φυσική ομορφιά της περιοχής και θα προσφέρουν μία μοναδική εμπειρία. Ο Δήμαρχος Μαραθώνα, κ. Στέργιος Τσίρκας, υπογράμμισε τη σημασία της εκδήλωσης, σημειώνοντας ότι η διοργάνωση προσφέρει σημαντική ευκαιρία για τον τόπο, ενώ θα δείξει τις φυσικές ομορφιές όπως το Πευκόδασος και το Κωπηλατοδρόμιο.

Κατά τη διάρκεια Συνέντευξης Τύπου στο ΟΑΚΑ, η Διευθύντρια του Ομίλου ΔΕΗ, κ. Έλενα Χριστοπούλου, εξέφρασε την περηφάνια τους για τη στήριξη της διοργάνωσης και την προώθηση του αθλητισμού. Ο κ. Χρήστος Γείτονας, Πρόεδρος της Τριαθλητικής Ομοσπονδίας, ανέφερε ότι η περιοχή του Μαραθώνα είναι ιδανική για τέτοιες διοργανώσεις, καθώς συνδέεται με τη γενέτειρα των Ολυμπιακών Αγώνων.

Η CEO της EY ZHN Greece, κ. Βάσια Μπιρλιράκη, τόνισε τη σημασία της συνεργασίας για την επιτυχία της διοργάνωσης, η οποία θα έχει πολλές παράλληλες εκδηλώσεις, όπως το 4:18:4 Marathon και το HERRCO IRONKIDS® Marathon, που θα προσελκύσουν μικρούς και μεγάλους αθλητές. Ο Ολυμπιονίκης Αθλητής Κωπηλασίας, Αντώνης Παπακωνσταντίνου, αναφέρθηκε στην προσωπική του συμμετοχή και ευχήθηκε καλή επιτυχία στους αθλητές.

Το φετινό μετάλλιο του αγώνα, με απεικόνιση του Φειδιππίδη και τη φράση «Νενικήκαμεν», συμβολίζει την ανδρεία και τη νίκη κάθε συμμετοχής. Η πρόσβαση στο χώρο της διοργάνωσης είναι δωρεάν, με ειδικά σημεία θέασης κατά μήκος της διαδρομής.

Πηγή: ethnos.gr

More From Author

Αυτοψία Στέφανου Κασσελάκη στις πυρόπληκτες περιοχές της Κορινθίας

Αυτοψία Στέφανου Κασσελάκη στις πυρόπληκτες περιοχές της Κορινθίας

Η οικογένεια του Ιωνά Καρούση απαντά στις δηλώσεις της Παλαιστινιακής Παροικίας για τον θάνατό του

Η οικογένεια του Ιωνά Καρούση απαντά στις δηλώσεις της Παλαιστινιακής Παροικίας για τον θάνατό του