ΠΑΟΚ Γαλατασαράι Μάχη στην Πρεμιέρα της League Phase του Europa League

ΠΑΟΚ Γαλατασαράι Μάχη στην Πρεμιέρα της League Phase του Europa League

Intime

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να μπει ξανά σε ευρωπαϊκούς αγώνες, ενόψει της League Phase του Europa League, με ένα απαιτητικό παιχνίδι απέναντι στη Γαλατασαράι στο Αλί Σαμί Γεν, προγραμματισμένο για τις 25 Σεπτεμβρίου και ώρα 22:00 (COSMOTE SPORT 2 HD). Η ελληνική ομάδα, πρωταθλήτρια της Super League, θα συναντήσει την κορυφαία ομάδα του τουρκικού πρωταθλήματος, που βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα και έχει ξεκινήσει τη σεζόν με έξι νίκες σε ισάριθμους αγώνες.

Η Γαλατασαράι, με αστέρες όπως οι Οσιμέν, Ικάρντι, και Μπατσουαγί, δείχνει αποφασισμένη για επιτυχίες φέτος. Ο προπονητής της, Οκάν Μπουρούκ, εξέφρασε τις προσδοκίες του σε πρόσφατη συνέντευξη Τύπου, τονίζοντας τη σημασία της νίκης στην πρεμιέρα των ομίλων και την πείνα της ομάδας του για τίτλους. Αναγνωρίζοντας την καλή πορεία της στα εγχώρια, εξέφρασε την ανησυχία του για τυχόν χαλάρωση των ποδοσφαιριστών του.

Ο ΠΑΟΚ, από την άλλη πλευρά, θα παραταχθεί με δύο σημαντικές απουσίες, αυτές των Μπράντον Τόμας και Αντώνη Τσιφτσή. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, γνωστός για την προσεκτική του προσέγγιση, απέφυγε να σχολιάσει μακροχρόνιους στόχους, εστιάζοντας στο άμεσο παιχνίδι. Στην εκκίνηση των ομίλων, θα είναι η 55η φορά που θα καθίσει στον πάγκο του Δικεφάλου σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Αγωνιστικά, ο ΠΑΟΚ έχει ήδη προγραμματίσει την ενδεκάδα του, με τον Κοτάρσκι να είναι βέβαιος στο τέρμα. Το κέντρο της άμυνας αναμένεται να αποτελέσουν οι Μιχαηλίδης και Κεντζιόρα, ενώ οι χαφ πιθανόν θα είναι οι Οζντόεφ και Καμαρά. Μαζί τους στην επίθεση θα βρίσκονται οι Τάισον, Κωνσταντέλια και Αντρίγια, με τον Τσάλοφ να είναι πιθανός εκ των επιθετικών.

Από την πλευρά της Γαλατασαράι, η απουσία του Φερνάντο Μουσλέρα θα είναι σημαντική, και ο Γκιουνάι Γκιουβέντς θα τον αντικαταστήσει. Ο Οκάν Μπουρούκ συντάσσει την ενδεκάδα του, εξετάζοντας την ενσωμάτωσή παικτών με λιγότερες συμμετοχές, με τον Ακάν και τον Αμπντουλκερίμ να σχηματίζουν τη γραμμή άμυνας, και το δίδυμο Τορέιρα και Σάρα στο κέντρο.

Η αναμέτρηση αναμένονται να είναι μια πρόκληση για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος ελπίζει να αποδείξει τη δυναμική του στον ευρωπαϊκό στίβο και να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην ισχυρή τουρκική ομάδα. Πηγή: ethnos.gr

More From Author

Τίτλος: Νέες Βελτιώσεις για το Πρόγραμμα Σπίτι Μου 2 που Ξεκινά το 2025

Τίτλος: Νέες Βελτιώσεις για το Πρόγραμμα Σπίτι Μου 2 που Ξεκινά το 2025

Δύο ανήλικες συνελήφθησαν για άγριο ξυλοδαρμό 14χρονης στη Γλυφάδα

Δύο ανήλικες συνελήφθησαν για άγριο ξυλοδαρμό 14χρονης στη Γλυφάδα