Νίκη του Παναθηναϊκού με αφιερώσεις στη μνήμη του Τζορτζ Μπάλντοκ

Νίκη του Παναθηναϊκού με αφιερώσεις στη μνήμη του Τζορτζ Μπάλντοκ

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού αφιερώνουν το γκολ που πέτυχαν στη μνήμη του Τζορτζ Μπάλντοκ (Intime)

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να νικήσει τον ΟΦΗ με σκορ 1-0 στην πιο δύσκολη εβδομάδα της ιστορίας του, τιμώντας τη μνήμη του Τζορτζ Μπάλντοκ, που έφυγε από τη ζωή. Η ομάδα παρουσίασε μια ώριμη και ουσιαστική εμφάνιση με τον Τετέ σε εξαιρετική κατάσταση. Αυτός ήταν ο κορυφαίος παίκτης του αγώνα, καθώς σημείωσε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, δείχνοντας πως εξελίσσεται σε έναν από τους πιο σημαντικούς ποδοσφαιριστές του συλλόγου.

Το παιχνίδι άνοιξε ιδανικά για την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, καθώς μόλις στο 6′ ο Τζούριτσιτς έβγαλε μια καταπληκτική ασίστ στον Τετέ, ο οποίος με ένα έξυπνο αριστερό σουτ έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία της εστίας του ΟΦΗ. Παρά τις σημαντικές ευκαιρίες που δημιούργησε ο ΟΦΗ, οι Πράσινοι ήταν αποτελεσματικοί στην άμυνά τους, κρατώντας το σκορ υπέρ τους.

Πριν από την έναρξη της αναμέτρησης, οι παίκτες του Παναθηναϊκού εμφανίστηκαν με φανέλες με το νούμερο 32 κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης. Όταν ο Τετέ πέτυχε το γκολ, οι συμπαίκτες του συγκεντρώθηκαν για να σηκώσουν ψηλά τη φανέλα του Τζορτζ, δείχνοντας έτσι την αλληλεγγύη και τη στήριξή τους.

Η νίκη αυτή σήμαινε πολλά για τον Παναθηναϊκό, καθώς σημείωσε την πρώτη του εκτός έδρας νίκη στην εφετινή Super League και τους κράτησε κοντά στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, φτάνοντας τους δώδεκα πόντους. Ήταν η αντίδραση που όλοι περίμεναν σε μια κρίσιμη καμπή της περιόδου.

Στα πλαίσια των συνθέσεων, για τον ΟΦΗ αγωνίστηκαν οι Χριστογεώργος, Γκονθάλεθ, Λαμπρόπουλος, Χριστόπουλος, Χατζηθεοδωρίδης (79’ Αμπάντα), Μπαϊνοβιτς (68’ Μπάκιτς), Καραχάλιος (90’ Αποστολάκης), Σενγκέλια, Φούντας (68’ Ριέρα), Γιούνγκ (78’ Σαλσέντο). Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός είχε τους Ντραγκόφσκι, Κώτσιρας, Ίνγκασον, Γέντβαϊ, Μλαντένοβιτς, Αράο (79’ Μαξίμοβιτς), Τσέριν, Τετέ (90’ Μαντσίνι), Μπακασέτας (79’ Ουνάι), Τζούρισιτς (61’ Πελίστρι), Γερεμέγεφ (79’ Νίκας).

Πηγή: ethnos.gr

More From Author

Διαρροή Απόρρητων Εγγράφων Αποκαλύπτει Ισραηλινούς Σχεδιασμούς για Πλήγμα στο Ιράν

Διαρροή Απόρρητων Εγγράφων Αποκαλύπτει Ισραηλινούς Σχεδιασμούς για Πλήγμα στο Ιράν

Ανησυχίες για ανομβρία λόγω ισχυρού αντικυκλώνα στην ανατολική Ευρώπη

Ανησυχίες για ανομβρία λόγω ισχυρού αντικυκλώνα στην ανατολική Ευρώπη