Απώλεια σοκ για το ελληνικό ποδόσφαιρο με τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ

Απώλεια σοκ για το ελληνικό ποδόσφαιρο με τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ

Το ελληνικό ποδόσφαιρο βρίσκεται σε κατάσταση πένθους μετά την ξαφνική απώλεια του 31χρονου ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, Τζορτζ Μπάλντοκ. Ο ποδοσφαιριστής βρέθηκε νεκρός το βράδυ της Τετάρτης (10/10) στην πισίνα του σπιτιού του στη Γλυφάδα. Ο ιατροδικαστής απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, με τις έρευνες να συνεχίζονται για να αποσαφηνιστούν οι αιτίες του θανάτου του.

Μία ιδιαίτερα δύσκολη στιγμή ήταν και η αγωνία της συζύγου του, η οποία μετά από πολλές ώρες αναζήτησης επικοινώνησε με τον σπιτονοικοκύρη του, ζητώντας του να ελέγξει αν όλα ήταν καλά. Όταν ο σπιτονοικοκύρης μπήκε στο σπίτι, ανακάλυψε τον θάνατό του. Οι αστυνομικοί της Σήμανσης, οι οποίοι εξετάζουν την υπόθεση, δεν διαπίστωσαν κανένα ίχνος παραβίασης ή αναστάτωσης στην κατοικία του ποδοσφαιριστή.

Η είδηση του θανάτου του προκάλεσε σοκ και στον Παναθηναϊκό. Πολλοί από τους συμπαίκτες του συγκεντρώθηκαν έξω από το σπίτι του για να εκφράσουν την οδύνη τους, ενώ ο προπονητής Ντιέγκο Αλόνσο ενημερώθηκε για το περιστατικό από φίλο του. Στον χώρο βρίσκονταν και άλλοι παράγοντες της ομάδας, όλοι συντετριμμένοι από το τραγικό νέο.

Σημαντική ήταν επίσης η αντίδραση των μελών της Εθνικής ομάδας που βρίσκονταν στην Αγγλία για το παιχνίδι του Nations League. Ο Μπάλντοκ, μέλος της ομάδας τα τελευταία δύο χρόνια, είχε φορέσει το εθνόσημο 12 φορές και αγαπηθεί ιδιαίτερα από τους συμπαίκτες του. Όταν οι συμπαίκτες του πληροφορήθηκαν την είδηση, αισθάνθηκαν ότι έχασαν έναν δικό τους άνθρωπο.

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ γεννήθηκε στο Μπάκιγχαμ της Αγγλίας με ελληνικές ρίζες. Ξεκίνησε την καριέρα του στην Μίλτον Κέιν Ντονς και στη συνέχεια αγωνίστηκε σε πολλές ομάδες, συμπεριλαμβανομένων των Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και Παναθηναϊκού. Ο Τζορτζ είχε επίσης εκπροσωπήσει την Εθνική Ελλάδας, γεγονός που δείχνει την σύνδεσή του με την ελληνική ποδοσφαιρική κοινότητα.

Η απώλεια του ποδοσφαιριστή έχει συγκινήσει και άλλες ομάδες, με πολλές να εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους μέσω ανακοινώσεων. Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, ο Παναθηναϊκός, άλλες ομάδες της Super League και πολλές ομοσπονδίες εξωτερικού έχουν εκφράσει τη θλίψη τους. Η οικογένεια του Μπάλντοκ δημοσίευσε ανακοίνωση ζητώντας σεβασμό στην ιδιωτικότητά τους σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Πηγή: ethnos.gr

More From Author

Δικαστική Εξέλιξη για τον Καταδικασθέντα Δολοφόνο και Βιαστή Ανήλικων στη Ζάκυνθο

Δικαστική Εξέλιξη για τον Καταδικασθέντα Δολοφόνο και Βιαστή Ανήλικων στη Ζάκυνθο

Ρομποτική Χειρουργική στην Ελλάδα Μια Ιατρική Επανάσταση

Ρομποτική Χειρουργική στην Ελλάδα Μια Ιατρική Επανάσταση